Infolex Webshop

Szállítási információk

A megrendelt termékeket kérhetik kiszállítással az Önök által megadott címre, illetve lehetőség van személyes átvételre pécsi szaküzletünkben.

Az árut kívánsága szerint kiszállítjuk az Ön által a megrendelés során megadott címre. Megrendelését követően visszaigazoló e-mail-ben értesítjük az áru várható érkezéséről. A szállítási idő általában 3-5 munkanap.

20.000 Forint feletti megrendelés esetén a szállítás díját cégünk átvállalja. 20.000 Forint alatti vásárlás esetén a kiszállítás díja bruttó 1.900 Forint.

Minden lezárt, elküldött megrendelést külön megrendelésként kezelünk. Ha több 20000 Forint alatti megrendelést ad le, azok mindegyikére szállítási díjat számítunk fel. Azonban lehetősége van rendelései összevonására, ha értesíti cégünket még a kiszállítás megkezdése előtt.

Az áru átvételekor minden esetben ellenőrizze annak sértetlenségét és hiánytalan meglétét. A kiszállítással kapcsolatos reklamációt csak abban az esetben áll módunkban elfogadni, ha arról a szállító jelenlétében írásos feljegyzés, jegyzőkönyv készül.